RADY

SLADKÁ, ZDRAVÁ, NAVÍC KRÁSNĚ ORANŽOVÁ – MRKEV

17.02.2014 09:56
SLADKÁ, ZDRAVÁ, NAVÍC KRÁSNĚ ORANŽOVÁ – MRKEV SLADKÁ, ZDRAVÁ, NAVÍC KRÁSNĚ ORANŽOVÁ – MRKEV Je běžnou a snad i nejpopulárnější zeleninou západního světa. V Anglii a Irsku z ní připravují známý mrkvový puding, Francouzi zase krém s kousky kandované mrkve, noví přistěhovalci si...

Jedlé květiny ze zahrádky

17.02.2014 09:49
Jedlé květiny ze zahrádky Afrikán (aksamitník): nahrazuje se jím šafrán, má nasládlou anýzovou chuť, a tak se hodí do omáček, polévek a třeba i na kuřecí pečeni. Nálev z celé rostliny se pije při bolestech břicha nebo se přidává do koupele při revmatických onemocněních, čaj z této kytky...

10 zdravých rostlin, které vám vydrží NAVŽDY

17.02.2014 09:48
10 zdravých rostlin, které vám vydrží NAVŽDY Cibule, česnek a čerstvé bylinky jsou součástí mnoha pokrmů, a mohou být hodně levné. Některé potraviny si totiž snadno vypěstujete doma ze zbylých kousků. Zkrátka ušetříte! Zde je přehled deseti bylinek a zeleniny, které si můžete koupit jednou, a...

Zatočte s chřipkou: Pomůže vám SEDM RAD našich babiček

17.02.2014 09:45
Zatočte s chřipkou: Pomůže vám SEDM RAD našich babiček Chřipka dokáže pořádně zkazit náladu. A i když existuje spousta léků, které dokáží viry chřipky zlikvidovat, uděláte dobře, když jim trochu pomůžete. Na to vám pomůžou naše babské rady. 1. Horká kuřecí polévka Tu si klidně dopřejte....